Български | English

За запитвания: 052 / 620 793

НовиниPILANA банцингови ленти за метал

 

 

03.06.2016

Уважаеми клиенти,

Производство на чешкия завод „PILANA  - Професионални банцигови ленти със стандартни зъби, с високо качество на рязане, които могат да се поръчват на определени размери или с дължина 100 м с възможност клиента да ги заварява и получава необходимия размер.

Технологията  за изработка е на световно ниво.

Характеристики:

Твърдост: 68 – 69 HRC

Якост на опън: 1400 Nmm2 - 1700 Nmm2

Аустенитна неръждаема стомана

Връх на зъба HSS M42 и М51

http://www.pilanametal.com/Kat/4/band-saw-blades

 

 

Уважаеми клиенти,

От началото на 2014 година АМЕТИСТ EООД е оторизиран дистрибутор за България на продуктите на VOESTALPINE - BOHLER welding, UTP maintenance, FONTARGEN brazing.

 

 

От 1-ви септември 2012 е открит магазин в гр.София, ул."Марагидик" 62 в близост до гара Подуене. Предлагат се всички стоки показани на страниците на нашия сайт. Възможна е доставка по куриер, на място срещу наложен платеж. Телефони за контакти: 02 / 850 4107, 0895 45 50 50.

    

 "Аметист" EООД  дава възможност на настоящите си и бъдещи клиенти да получат по ясна представа за заваръчната техника - производство ESAB, като чрез нашия e-mail: mailto:moffice@ametist.bg можете да  заявите демонстрация на машините, които евентуално са необходими на вашето производство, както и съответните  заваръчни консумативи, който бихме ви препоръчали. 

За целта заявете вашето желание и ние ще ви уведомим за кога сте включени в нашия график за да ви посетим.

Не се колебайте и се обадете на посочените  телефони: 052 / 602 - 897; 052 / 620 - 793

Нашите специалисти ще ви дадат професионален отговор за цялата гама производство на ESAB, като по този начин ще помогнем и на вас в подходящия ви избор на консумативи и заваръчна техника ESAB.

 


 

    Добре дошли на новият ни сайт!  Желаем Ви приятен ден! Уважаеми клиенти, настоящи и бъдещи, заповядайте в новооткритият магазин на фирма ''Аметист'' , намиращ се на ул.'' Уста Кольо Фичето'' 25А, в комплекса на ''Мегацентър Интерком Груп'' - Западна Промишлена Зона гр.Варна, всеки ден от 08:00 до 16:00 часа. Магазинът предлага всички стоки, които се предлагат в магазините на ''Аметист''.

 

        ВАРНА, ЗПЗ, УЛ.УСТА КОЛЬО ФИЧЕТО  25 А ВАРНА, ЗПЗ, УЛ.УСТА КОЛЬО ФИЧЕТО 25 А 

 

На втория етаж в офис сградата на "Аметист" EООД на ул."Батак" 9 в гр.Варна ще намерите магазин за работно облекло и лични предпазни средства. Работното облекло в по-големи количества може да поръчате по мостри или по каталог. Гарантира Ви се голямо разнообразие от лятно и зимно работно облекло - комплекти, тениски, шапки, ръкавици, елеци, якета, шуби, предпазни обувки - високи, ниски, работно облекло за заварчици. Предлагаме изписване на лого върху облеклата.

Всеки клиент, който има интерес към предлаганите от нас продукти, коже да се запознае с каталозите на представляваните от нас производители и да заяви необходимият му продукт, като задължително изпише каталожен номер на изделието. След това ще получи обратна информация за цена, срок на доставка и начин на плащане.

 

 Демонстрации на професионална заварячна техника по желание на клиента.

Самозащитна заварячна тел без употреба на газова среда.

Плазма машина "Omicron CUT 25" с вграден компресор. Размери  205/ 430/ 455/ 16кг. Производство Чехия

 

 

Аметист ООД гр.София
Карта на магазините ни
BOHLER
Презентация ЕСАБ
Самозащитен тръбен тел Coreshield 15 ESAB
 Omicron CUT 25