За запитвания: 052 / 620 793
Всичко за заваряването и свързаните с него процеси!!
Новите мултифункционални инвертори на HYUNDAI са вече тук!
Новите мултифункционални инвертори на HYUNDAI са вече тук! Новите мултифункционални инвертори на HYUNDAI са вече тук! Новите мултифункционални инвертори на HYUNDAI са вече тук! Новите мултифункционални инвертори на HYUNDAI са вече тук! Новите мултифункционални инвертори на HYUNDAI са вече тук!

Новите мултифункционални инвертори на HYUNDAI са вече тук!

05.07.2021

Разгледай тук и тук

 

Заваръчният апарат Hyundai Welding HG200 е лек и лесен за използване за леки метални конструкции, за каросерия и в горското стопанство. Особено подходящ е за заваряване със самозащитна флюсова тел, която спестява разходи за газ и позволява изключителна гъвкавост. Полярността може да се променя с дръжка, за да може да превключвате между плътна жица и тел с пулверизирана тел (или различни електроди). Гнездата също така позволяват заваряване на електроди пръчки или използване на TIG факел на клапана.

 

HG200DP приема усъвършенствано полупроводниково превключващо устройство IGBT модул като основно захранващо устройство, проектирано и произведено от усъвършенствана инверторна и управляваща технология. 45kHz честота на инвертора, подобряване на ефективността и фактора на мощността, а спестяването на енергия е значително. Това е инверторна двойно-импулсна, защитена с газ, заваръчна машина, която може да заварява нисковъглеродна стомана, нисколегирана стомана, високоякостна стомана, неръждаема стомана и алуминиеви сплави. Всеобхватен диапазон на диаметър на заваръчна тел от ф0.8 мм - ф1.0 мм, алуминиев силокон и алуминиев магнезиев със заваръчен диаметър от ф1.0 мм - ф1.2 мм. Газозащитен щит като 100% Ar, 100% CO2, 2% CO2 + 98% Ar, 20% CO2 + 80% Ar и др. Предимствата са висока ефективност, енергоспестяване, силно проникване на дъгата и малка деформация при заваряване.

 

Стока на кредит:

 

 

Гаранционен срок: 24 месеца
Гаранционен и извънгаранционен сервиз - „Аметист” ЕООД
Всички права запазени © 2023 Shop.Ametist.bg Дизайн и поддръжка Дот Медиа